..7energy Band will ROCK’s you..

What’s Up Cheers….!?!

Let’s Party…..

Ngomong-ngomong soal party nee, event regular Cheers! mulai running lagi mulai tanggal 15th October…giliran 7Energy ni yang bakalan bikin partygoers lupa pulang kerumah..band asal Bali ini bilang :

” we start to rock…
we give you disco anthem…
we give you mic to sing out loud…

never say to go out!!
never say to booring!!
and never say to dangdut…!! ”

waahh….bakalan tambah seru ni…pastinya performance 7Energy hype banget.. jadi nyesel kalo’ kalian ga rajin-rajin ke Cheers!… Tenang aja ga ada dangdut qo…..jadi ga bakalan bikin drop cheersoholic, tapi bikin OD ( ogah drop )…Eitsss…tapi bukan OD karena Narkoba lho…maksudnya yang OD tuh semagatnya…Ok…C me at the bar…!!! ^^

~ by wendies on October 10, 2007.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: